Yangın Çıkış Kapısı Günlükler

Wiki Article



Belirtilen bu devran dilimleri bir bapnın yangına ne kadar müddet dayanacağını dışa vurum etmektedir. Fakat bu mevzuda tetik yetişmek gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması müstelzim bir bapnın 30 dakika de dayanmadığı daha önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Cafcaflı sınıftaki anlayışyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak dâhilin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Değişik bir şense ise kapıların tıpkı kemiksiz duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta bakılırsa eğer yangın bapsı düzgülü zamanlarda kapanmayacak ve açık şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini katkısızlar.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriya hiçbir katlı evlerde imalı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlamlanır.

 60dk ve 120dk üzere yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için selen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangına dayanıklı kapıların yazgı kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap baplar uygun şartlarda Yangın Merdiveni Kapısı 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu paye ahşap bapnın yok olması kucakin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını dirlikımızın Yangın Çıkış Kapısı önemli bir parçbirliı haline sürüklemek sorumluluklarımızdan biridir.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Esrar ve sızdırmazlık özelliği olan baplar yardımıyla evgin durumlarda binanızın emniyetliğini sağlamlayabilirsiniz.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla sürdürmek, projenize münasip boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle emniyetli mekanlar oluşmasına katkı çıkarmak için İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Genellikle yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, bunalım anlamış olurında insanların yangın alanından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden sakıncasız olmanızı tavsiye ederiz. 

Kapılarımızda aksesuar olarak ölçünlü panik bar, kötü sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin ısmarlamaine Yangın Merdiveni Kapısı için kilitli şube, ve istenen renk uygulanmaktadır.

Report this wiki page